Praktiska appar

En matapp

Det finns en app som gör att man snabbt, smidigt och enkelt kan beställa hem mat och den appen heter så mycket som Onlinepizza – hemkörning mat. Den ges ut av företaget Online Pizza Norden och bygger vidare på den redan inslagna stig och det beprövade koncept som Online Pizza har gett sig in på sedan tidigare, med beställning på nätet av mat som körs ut och som man sedan slipper hämta utan får direkt hem till sin dörr.

Med onlinepizzas app till telefoner som drivs med operativsystemet Android så kan man beställa mat från restauranger både när man vill och var man än befinner sig, så länge man har tillgång till internet. Täckning från 3g-nätet eller 4g-nätet behövs förstås, eller wi fi om man befinner sig hemma. Det finns på ett ungefär cirka 1000 restauranger som är anslutna till onlinepizzas system och allt fler ansluter sig i takt med att fler och fler restauranger öppnar. Utbudet består inte alls endast av mat från pizzerior utan det finns en del andra restauranger också, som har valt att gå med på onlinepizzas villkor och anslutit sig till både deras sida på nätet och deras applikation.

En smidig funktion är att man faktiskt kan spara sina kortuppgifter, information och detaljer inför framtida köp. På det sättet slipper man att gång på gång behöva fylla i sina uppgifter varje gång man beställer, vilket gör att beställningsprocessen går ännu snabbare och blir mera strömlinjeformad. Det går ofta på ett swisch att beställa, så länge man lyckas välja mat från det digra utbudet. Och det finns möjlighet att välja på att betala antingen med kort eller också betala kontant direkt vid själva leveransen. Onlinepizza finns tilllgängligt i ungefär 180 svenska städer och är en smidig tjänst för att beställa mat hem till dörren.

ashe