Nöjesappar

Hitta bra utrustning till företaget

Om du jobbar som egenföretagare kan du själv bestämma över saker som vilken typ av utrustning du ska använda och vilket kontor du ska ha. När du ska hitta ett kontor finns det många bra kontorshotell som du kan hyra en plats på. Det finns många kontorshotell som har en tydlig nisch för att sticka ut och locka en typ av företagare som exempelvis frilansskribenter, startups eller fintech. Ett kontorshotell är perfekt om du vill ha en flexibel lösning. Kolla runt och se vilket kontorshotell som kan passa dig bäst. En stor fördel med kontorshotell är att de ofta erbjuder en helhetslösning där möbler, tillgång till mötesrum och fikarum, skrivare och kopiator finns tillgängligt. Du slipper tänka på sådant själv på ett kontorshotell, vilket kan vara guld värt för en egenföretagare.

Gör egenanpassade inställningar

Utrustning som du däremot måste fixa och bestämma själv är mobiltelefon, dator och andra datortillbehör. Att välja Android-produkter har sina fördelar. Det finns också många fördelar med att välja dator och mobiltelefon som har samma operativsystem. Android är ett operativsystem som är utvecklat av Google och har funnits på marknaden sen 2008. Den största fördelen med Android är att det baseras på ett så kallat open source-system. Det innebär att du har möjlighet att gå in och göra förändringar i ditt eget Android-system helt själv. Om du vill göra ändringar krävs det dock att du har en viss kunskap inom programmering. Då kan du göra de ändringar som du vill så att det helt matchar dina krav, behov och preferenser, vilket är fantastiskt.

Android är prisvärt

Även om du inte går in i systemet och gör ändringar kan du anpassa din Android-telefon på många olika sätt. Du kan bland annat anpassa skärmlayouten efter dina egna personliga preferenser och du kan enkelt lägga till olika widgetar. En stor fördel när du använder en Android-mobiltelefon är att du kan stänga av aktiva appar med ett tryck istället för att göra det för varje app. Dessutom är både datorer och mobiltelefoner som har Android som operativsystem oftast billigare i inköp än andra. Du kan få mycket dator och telefon för pengarna du betalar.

Lagra dina filer i molnet

När du är egenföretagare behöver du förmodligen lagra en del saker och det kan du enkelt göra i molnet som är anpassat för Android-produkter. Google står bakom Android och därigenom kan du även lagra alla din data. Både din mobiltelefon och dator kan enkelt samarbeta med program och appar från Google som Gmail, kalendrar och Google Docs.

Hitta prylar som passar ditt behov

Det viktigaste när du ska köpa utrustning till ditt företag är att du verkligen tänker igenom dina inköp så att de passar dina behov. När tekniken fungerar som den ska och levererar får du mindre bekymmer att tänka på. Innan du slår till är det bra att göra vissa efterforskningar om vad som passar dig bäst, speciellt om du vill ha en Android-telefon. Det finns olika modeller och märken på marknaden som har Android som operativsystem.

ashe