Nöjesappar

Android-appar för att hantera din ekonomi

På drygt ett decennium har smartphones hunnit göra en djup påverkan i våra liv. Denna enhet har blivit den vardagliga källan till allt från att shoppa till att läsa nyheter och kolla vädret. Dagens smartphones erbjuder användare funktioner som kan likställas med vad datorer erbjuder när det gäller användbarhet och möjligheter. Om du vill dra full nytta av smartphones omåttliga popularitet genom appar så bör en Androidbaserad mobiltelefon toppa din lista. Fördelen med det mobila operativsystemet Android är att dess källkod är öppen och gratis med en låg inträdesbarriär. Detta bidrar till att företag enkelt kan utveckla appar som de kan prissätta mer konkurrenskraftigt.

På tal om priser kan personer med en tuff ekonomisk situation få effektiv hjälp av appar för att hantera avgifter och budget. Inte bara privatpersoner har nytta av denna typ av appar. Även företag, organisationer och bostadsrättsföreningar har nytta av smarta appar för ekonomisk förvaltning som Nabo. Faktum är att Nabo just nu formar framtidens ekonomiska förvaltning. Med denna app blir det avsevärt lättare att hantera avgifter, bokföring, hyror och överlag allt inom ekonomisk förvaltning som bostadsrättsföreningar behöver.

Med tanke på att ekonomi är något som berör alla presenteras här bra appar för att hålla reda på din ekonomi, vilka är följande:

  • Mint.com.
  • Easy Money.
  • AndroMoney.

Fortsätt läsa för att se närmare på dessa appar!

Topp 3 appar för ekonomisk hantering

1. Mint.com. Det kan kännas jobbigt att hantera och hålla koll på hela din ekonomi, inte minst om du är en upptagen person. Med hjälp av Android-appen Mint.com får du snabbt en heltäckande bild av ditt kassaflöde när som helst. Appen gör det enkelt för dig att få en överblick av dina utgifter, göra en budget samt hantera dina hårt förtjänade pengar. Du kan exempelvis samla alla din bankkonton på ett enda ställe för och komma åt informationen du behöver var som helst, till och med utan internetanslutning. Detta eftersom appen sparar dina data från din senaste laddning. En fördel med Mint.com är dessutom att din ekonomiska situation är lätt att överblicka med dess diagram. Ännu en fördel är dess trygga användning med tanke på att ditt konto skyddas från hackare med lösenord. På endast några minuter kan enhetsåtkomst inaktiveras.

2. Easy Money. Att förvalta och hantera pengar är inte alltid lätt. Om du har tappat kontrollen över din ekonomi kommer appen Easy Money hjälpa dig att återfå kontrollen. Appen är enkel och intuitiv att använda för dig oavsett om du vill få kontroll över helheten eller detaljerna. Till skillnad mot andra appar är Easy Money rolig då du får använda interaktiva rapporter och grafer. Du kan enkelt jämföra utgifter och intäkter på ett överskådligt sätt.

3. AndroMoney. AndroMoney är en utmärkt app för din Android om du ofta befinner dig på språng. Denna app är enkel, kraftfull och tillåter dig att göra snabba kalkyler med endast ett knapptryck. Den är lämplig att använda om du också vill använda din dator då den stöder säkerhetskopiering till Excel och synkronisering över flera enheter.

ashe