Nöjesappar

Bra Android-appar för att hjälpa dig arbeta

I det här inlägget ska vi ta en titt på bra appar till Android som på olika sätt kan hjälpa dig i ditt jobb. Det finns en hel uppsjö med appar som på olika sätt kan bidra till arbetet. Allt från dem som

låter dig kommunicera med ett arbetslag eller internt inom en mindre firma till sådana som låter dig föra och sortera bland olika anteckningar. För att ett företag ska kunna vara produktivt krävs det också att man har rätt personal för rätt uppgifter. Och hur hittar man dem? Hellre än att göra det själva kan det vara en bra idé att låta experter på rekrytering ta fram personal med den kompetens som behövs. Placera Personal är ett företag som jobbar med Bemanning i Stockholm, företrädesvis inom administration, ekonomi och marknadsföring.

Med det sagt, låt oss gå vidare till att titta på några av de bästa apparna, för Android, som du kan använda i ditt jobb.

Google Keep

Beroende på hur du ser på integritetsfrågor och Googles ständiga närvaro överallt på nätet kan deras app Keep vara den bästa för att ta anteckningar, göra listor och mycket annat. Keep är gratis och synkar med ditt vanliga Google-konto så du kommer åt dina anteckningar på alla enheter med internet-uppkoppling.

Asana

Asana är en utmärkt liten app från en av Facebooks grundare för den som driver en mindre firma, eller arbetsgrupp, och som vill ha ett smidigt sätt att delegera arbetsuppgifter. Gratisversionen går att använda för grupper/företag på upp till 15 personer. Det går att delegera arbetsuppgifter, skriva kommentarer till varandra och skicka filer.

CamScanner

CamScanner är en app som kan vara väldigt användbar. Enkelt uttryckt förvandlar den din mobils kamera till en scanner vilket gör det möjligt för dig att scanna in fysiska dokument. Det duscannar in förvandlas till PDF-filer som du kan redigera och dela vidare med dina kollegor.

Slack

Många skulle säga att Slack är den bästa appen av sitt slag. Det är ett av skälen till företaget bakom appen för några år sedan värderades till mer än 1 miljard dollar. I appen hittar du ett avskalat och snyggt gränssnitt, möjligheten att konversera med kollegor över ett flertal olika kanaler (inklusive tele-konferenser), dela dokument m.m. En annan funktion som är värd att nämna är att det går att integrera Slack med andra appar och hemsidor som Google Drive, Asana och många andra.

Desk Doubler

Desk Doubler är en app för dig som driver egen firma eller frilansar och känner att du behöver ett kontor. Via appen som finns att ladda ner för Android kan du få kontakt med fastighetsägare som hyr ut kontorsytor. Det är bra att ha någonstans att gå varje dag.

ashe